VÅRA TJÄNSTER FÖR ETT TRYGGT OCH SMIDIGT BILÄGANDE

SERVICEAVTAL - DELA UPP BETALNINGEN. Med ett serviceavtal delar du tryggt och enkelt upp betalningen månadsvis. Du får därtill rabatt på servicearbetet.

FÖRETAGSBILAR. Rådgör med oss om företagets bilar. Vi kan erbjuda flexibla lösningar och alternativ anpassade för ditt företags behov. 

GARANTIER. Både Nissan och Peugeot har omfattande fabriksgarantier. läs mer om dessa under "NY BIL" ovan.

FINANSIELL LEASING. Leasing är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad. Det innebär att företagets soliditet inte förändras samt att likviditeten inte påverkas.

FÖRSÄKRING. Vi hjälper dig att försäkra din bil redan från första dagen, så att du kan känna dig trygg om olyckan skulle vara framme.

BEGAGNATGARANTIER. Vi är anslutna till MRF. Det är en viktig trygghet när du köper en begagnad bil genom oss i motsats till privata bilaffärer.

DÄCKHOTELL. Det bekväma sättet att hantera däckbyten höst och vår. Slipp smuts och tunga lyft. Vi lagrar dina däck tills det är dags att skifta igen. 

TRANSPORTBILAR. Snickare, veterinär eller blomsterbud? Vi hjälper dig att hitta rätt transportbil och anpassad inredning för olika branscher. Standard eller speciallösningar.

SÄLJ DIN BIL TILL OSS! Vill du slippa skambud och osäkra provkörningar så kan du tryggt komma till oss. Vi köper din bil utan krav på att du skall köpa en annan av oss.

HYRBILAR NÄR DIN BIL SERVAS. Under tiden din bil är inne på verkstaden kan vi erbjuda hyrbilar i olika prisvärda alternativ.

KONTAKTA OSS

Box 51, 374 21 Karlshamn
Besöksadress: Tubba Torg
Tel: 0454-393 60

OM OSS

Vi är återförsäljare för Nissan och Peugeot i Karlshamn. Vi har även ett stort antal begagnade bilar i lager. Med vår mångåriga erfarenhet kan vi lotsa dig till en trygg bilaffär. Välkommen!

Medlem i MRF
- För våra kunders trygghet

© Offensiv AB, 2016